Casa Estrella

Casa Estrella

Hoe zit Casa Estrella in elkaar?
Deze mooie loft is recentelijk opgeknapt in stijl: een frisse uitstraling, maar met Valenciaanse warmte. De originele balken en muren geven karakter aan de ruimte en leveren een prachtig resultaat op. Er is gebruik gemaakt van de flinke hoogte van het pand om 4 platforms te creëren waarop de entree, de woonkamer, de keuken en het slaapgedeelte zijn ontwikkeld. 

De vele ramen zorgen voor veel licht. Met moderne en goed uitgeruste keuken, fijne eettafel en goede WiFi, leent het appartement zich ook uitstekend voor remote werkers. De open trap leidt naar een open bovenruimte (ático in het Spaans) waar een tweepersoonsbed staat. Het appartement beschikt over een oven, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwasser en zelfs een wasmachine.

Daarnaast is er verwarming voor in de winter en centrale airconditioning voor in de zomer.

Waar ligt Casa Estrella?
Casa Estrella ligt vlak vlakbij treinstation Nort en op slechts 5 minuutjes lopen van Valencia’s hoofdplein Plaza del Ayuntamiento. Naast het appartement  kan je de metro pakken om in 15 minuten bij het strand te zijn. Of je pakt natuurlijk de fiets, dan doe je er zo’n twintig minuten over om het strand te bereiken. Met zo’n 10 minuten lopen bereik je de zowel het bruisende oude stadscentrum El Carmen als de kleurrijke en hippe wijk Ruzafa. Dit wordt daarom als een toplocatie ervaren.

en_GBEN

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring