Casa Lavanda

Casa Lavanda

Hoe zit Casa Lavanda in elkaar?
Via een aantal traptreden kom je aan bij de entree van dit fijne huis. Het heeft een ruime woonkamer, een naya (rond, overdekt terras dat aan het huis verbonden is) met zitgelegenheid en mooie grote ramen waardoor je een waanzinnig uitzicht over zee hebt.

Casa Lavanda is omgeven door een prachtig onderhouden tuin. De tuin is een heerlijke plek om te vertoeven met een ruim privé zwembad en fijne ligbedden. Een perfecte plek voor een relaxte dag aan het zwembad of om na een dag strand of de omgeving te hebben verkend, nog lekker na te genieten.

Waar ligt Casa Lavanda? Benitachell (tussen Moraira en Javea in)
De villa ligt in de wijk Cumbre del Sol, een villawijk in Benitachell. En Benitachell ligt weer precies tussen Moraira en Javea in. Een perfecte ligging dus, wat ons betreft. In buurt heb je een ruime keuze uit verschillende calas (strandjes), zoals Cala del Moraig. Deze cala ligt beschut tussen immense rotsformaties, waar snorkelen een grote aanrader is. Verder heb je in de buurt alles wat je nodig hebt, een supermarkt, restaurants en een prachtige omgeving.

Onze favoriete hotspots in de buurt:

  1. Bar Algas
  2. La Siësta
  3. El Racó


Met de auto naar:
Vliegveld Valencia: 1 uur 23
Vliegveld Alicante: 1 uur 5
Valencia stad: 1 uur 27
Moraira: 11 minuten
Javea: 19 minuten
Dichtstbijzijnde strand: 13 minuten

Lees meer over de omgeving Moraira en Javea.

 

en_GBEN

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring