Casa Prim

Casa Prim

Hoe zit Casa Prim in elkaar?
Dit stijlvolle appartement mét terras heeft een karakteristiek Valenciaanse uitstraling, met prachtige vloeren en hoge plafonds. Met goed uitgeruste keuken, fijne eettafel en goede WiFi, leent het appartement zich uitstekend voor remote werkers én vakantiegangers. Het appartement beschikt over twee aparte slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed, evenals een moderne badkamer met ruime douche.

Het grootste pluspunt van dit appartement? De locatie middenin Ruzafa, én het terras waar heerlijk op gegeten kan worden. Daarnaast is er verwarming voor in de winter en centrale airconditioning voor in de zomer, evenals een wasmachine én droger. 

Waar ligt Casa Prim?
Casa Prim ligt echt middenin de superhippe, kleurrijke en bruisende wijk Ruzafa – wauw! Het appartement ligt op slechts tien minuutjes lopen van het Turia park, met daarin onder andere de moderne Ciudad de las Artes y Ciencias. Met een flink uur wandelen bereik je het brede strand van Valencia, of je pakt de fiets en bent er al in twintig minuten! Het historische stadscentrum El Carmen bereik je al met tien minuutjes fietsen, of een prachtige wandeling van twintig minuten. Heb je geen zin om jezelf voort te bewegen? Bij dit appartement zeggen wij: dat kan, want Ruzafa heeft genoeg kleur, smaak en gezelligheid te bieden!

en_GBEN

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring