4 redenen om nu alvast je reis naar Valencia te boeken

1. Valencia in de lente is Valencia op zijn best!

Primavera, lente in het Spaans, begint officieel op 20 maart, maar de lentetemperaturen zijn nu al te voelen in Valencia. Beeld je even in hoe dit in de echte lente gaat zijn… En stel je daarbij een oranje gekleurde stad voor van de sinaasappelbomen die nog volhangen met sinaasappels, met een strakblauwe lucht die meer regel dan uitzondering is en volle terrassen waar de Spanjaarden (en jij) genieten van het leven. We gaan even door, want de kans dat je in maart al op het strand kan liggen in Valencia is groot, heel groot. En mocht dat nou nog nét een beetje fris zijn, dan heeft Valencia genoeg park voor alle 800.000 inwoners plus toeristen. Want op een kleedje in het park in blote benen klinkt toch al als muziek in de oren? Kortom, Valencia is op zijn best in de lente!

2. De Valencianen wachten met smart op je

Toeristen in Valencia waren het afgelopen jaar erg schaars – deze video die we van de zomer gemaakt hebben geeft dit aardig weer. Het wordt tijd dat de terrassen weer vol komen te zitten, de straten weer barsten van de fietstours en de souvenirwinkels weer omzet draaien. Het is nu wel leuk geweest met de rust en de Valencianen kunnen niet wachten op jullie komst. Dus geloof ons, als jij straks in Valencia op het terras in de zon zit, zal je met open armen ontvangen worden!

3. Je moet iets hebben om naar uit te kijken

Volgens mij kunnen we allemaal wel iets gebruiken om naar uit te kijken! Als je nu alvast je vakantie of weekendje Valencia boekt, kan het aftellen gewoon alvast beginnen. Je kunt vast dagdromen over alles wat je gaat doen, eten en drinken in Valencia. Want de opties zijn eindeloos! Ga bijvoorbeeld voor een fancy rooftop diner met het mooiste uitzicht van en over de stad. Of voor een uitgebreide wijnproeverij met lunch bij een van de vele wijnhuizen in Utiel-Requena, hét wijngebied van Valencia. Of iets actiever: boek een fietstour door de stad richting het strand. En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

4. Je kunt je reis kosteloos annuleren

Valencia voelt momenteel erg veilig en we hebben genoeg vrijheid om van het Spaanse leven hier te genieten. Maar we snappen heel goed dat het toch een beetje spannend is om in deze tijd een vakantie of een weekendje weg te boeken. Daarom bieden wij aan dat je jouw geboekte reis bij The Orange Guide kosteloos kunt annuleren. Kan je reis niet doorgaan door Covid gerelateerde maatregelen? Dan krijg jij ál je geld terug. We zien dus geen reden om niet alvast je reis te boeken, of in ieder geval de mogelijkheden met ons te bespreken. Neem daarom contact met ons op en hopelijk tot snel in Valencia!

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
es_ESES

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring