VIAJES DE INCENTIVO

Meetings, Incentives, Congressen en Events 

Wij zijn jouw travel consultant in het aanbieden van oplossingen in je aankomende evenementen en reizen in Valencia, om zo samen je doelen te behalen. 

Meeting Incentive Congress Exhibition   Workshops Werkvakantie

Zakelijke reis op maat

The Orange Guide zal je verrassen in het creëren van een op maat gemaakt voorstel voor je bedrijf. Denk hierbij aan het vinden van een unieke locatie in het binnenland van Valencia, waar je tussen de sinaasappelvelden en wijngaarden presentaties kunt geven. Daarbij is een after-work borrel misschien passend? Of laat je graag het organiseren van workshops over aan ons? Dit kan met een expert op het gebied dat je vraagt. Wellicht op een bijzondere locatie zoals in een klooster van Valencia? 

Als jouw reis meer in het thema van ‘team building’ staat, regelen wij avontuurlijke outdoor activiteiten. Wij kennen de juiste lokale deskundigen die u graag door de flora en fauna van het land van Valencia leiden. Ook kunnen we je meenemen naar de oude steenmolens waar de lekkerste olijfolie wordt geperst en je laten zien hoe honing wordt gemaakt. Daarnaast is er de mogelijkheid bruisende evenementen te organiseren om je werknemers te belonen voor weer een jaar keihard werken. 

Denk hierbij aan een feest op authentieke plaatsen in de stad Valencia, zoals in Valencia’s oude torens die uitkijken over de stad. Maar ook gastronomische verrassingen, al varend op de zee of tussen de vissen van het aquarium! 

Kies jouw gelegenheid en boek je reis bij The Orange Guide. Binnen no time begeef je je in het land van Valencia om hier een zorgeloze een onvergetelijke tijd te beleven met je collega’s.

Om een tot in detail op maat gemaakte reis te kunnen samenstellen, zouden wij graag onderstaande vragen beantwoord hebben. The Orange Guide zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

OF NEEM DIRECT CONTACT OP

Voor meer informatie:

es_ESES

Bedankt voor uw aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring