CONTACT

Neem gerust contact op

Een reis boeken naar Valencia of gewoon even gezellig praten over alle mogelijkheden? 

VEELGESTELDE VRAGEN

We hebben allemaal die ene regeltante in onze kringen die het voor elkaar krijgt om voor het idee van een Sint-en-Kerstdiner goed en wel opgebracht is, al een datum heeft geprikt, iedereen lootjes heeft laten trekken en een vijf-gangenmenu mét bijpassende wijnen heeft samengesteld. Welnu, The Orange Guide is net zoals die regeltante: al heb jij slechts een vaag idee van wat je graag zou doen op je groepstrip naar Valencia, wij brengen je op bijzondere ideeën, denken een unieke reis voor je uit en regelen het vervolgens van A tot Z, zodat jij er alleen nog maar voor hoeft te zorgen dat niemand de vlucht naar Valencia mist.
 
The Orange Guide is dé Valencia specialist die jou geheel ontzorgt in het samenstellen van een unieke Valencia ervaring, of je nu met je vriendenclub of bedrijfsteam erop uit wilt. The Orange Guide onderscheidt zich door eindeloze kennis van de meest bijzondere plekjes, zowel in de stad als in de prachtige omgeving van Valencia welke nog onontdekt en onaangetast is door toerisme. Voor travel consultants Guusje van Kreij en Evelien Rijpma, in Valencia gevestigde gastvrijheid fanaten die niets liever doen dan regelen en ontzorgen, is niets teveel gevraagd en alles mogelijk. Neem contact met ons op en laat je verrassen!

Na het drukke Madrid en overvolle Barcelona, is Valencia de grootste stad van Spanje. Hier merk je echter weinig van: de stad is behapbaar, overzichtelijk en ruim opgesteld waardoor het prettig vertoeven is. Eigenlijk is Valencia net een dorp, waar een gemoedelijke sfeer hangt en men elkaar nog groet op straat. Daarnaast zou je Valencia de meest diverse stad van Spanje kunnen noemen: met zijn enorm strand, heerlijk kilometerslang park en bruisend oud centrum vind je alles waar je behoefte aan zou kunnen hebben in je vakantie, in één stad. 

Maar dat niet alleen: de directe omgeving van Valencia heeft ongelooflijk veel te bieden. Wil jij tot rust komen aan het zwembad met uitzicht over een berglandschap? Lokale wijnen proeven en lunchen in de wijngaard? Ontdekken hoe de allerlekkerste olijfolie wordt geperst in authentieke steenmolens en een rondleiding krijgen bij een honingmakerij? Mountainbiken door de bossen, paardrijden door zonnebloemvelden en zwemmen in hemelsblauwe meren? The Orange Guide neemt je mee naar de meest bijzondere plekjes voor een allesomvattende en unieke Valencia ervaring.

Wij vragen je om aan de hand van ons contactformulier een aantal basisvragen te beantwoorden. Hierdoor zijn wij op de hoogte van jouw algemene wensen alvorens wij contact met je opnemen om je vrijblijvende aanvraag in meer detail te bespreken. Als wij een goed beeld hebben van wat jij uit jouw bezoek aan Valencia (en omgeving) wilt halen, stellen wij een voorstel op. Deze bestaat altijd uit drie opties: van geheel inclusief naar minder inclusief, met daaraan verschillende prijskaartjes gekoppeld. 

Op deze manier kun jij met je reisgenoten overleggen welke optie het beste bij jullie past, en hier natuurlijk aanpassingen op doorgeven. Zodra wij een GO doorkrijgen van jou, gaan wij aan de slag om een allesomvattende reis te organiseren en jou geheel te ontzorgen. Het enige wat jij hoeft te doen is een vliegticket boeken, je koffer inpakken en ervoor zorgen dat niemand de vlucht naar Valencia mist.

Nee, vluchten zijn niet inbegrepen in de reis. The Orange Guide opereert in Valencia en omgeving. Het voorstel wat jij van ons krijgt baseert zich op de gehele reis, met uitzondering op de vluchten. Wel organiseert The Orange Guide transfer van en naar de Valenciaanse luchthaven, indien gewenst.

The Orange Guide is gespecialiseerd in Valencia en zijn omgeving, ook wel de ‘Comunitat Valenciana’ genoemd, waar de provincies Castellón, Valencia en Alicante onder vallen. Van Peniscola tot Torrevieja en van Requena tot Valencia, het kan allemaal! Kijk ook naar onze [kaart] om zo makkelijk de streek te ontdekken! 
 
Laat je echter niet tegenhouden om een vrijblijvende aanvraag voor buiten deze streek te doen: wij hebben interessante contacten in o.a. Andalusië en Noord Spanje. 

Binnen vijf werkdagen na je boekingsbevestiging, ontvang je van ons de factuur per mail. De factuur is tegelijkertijd de bevestiging van jouw geboekte reis bij The Orange Guide.

Zodra je geboekt hebt, ontvang je een bevestigingsmail met daarin een overzicht van jouw geboekte reis. Binnen vijf werkdagen na je boekingsbevestiging, ontvang je van ons een factuur per mail. Hier staan twee betalingstermijnen op: de eerste aanbetaling dient binnen vijf dagen na de boekingsbevestiging voldaan te worden; de resterende reissom dient uiterlijk zes weken voorafgaand aan de reis voldaan te worden.
 
Ondervind je problemen met de (aan)betaling? Neem dan CONTACT met ons op.
es_ESES

Bedankt voor uw aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring