THE ORANGE GUIDE

Welkom bij The Orange Guide! Dé specialist in het creëren van de ultieme Valencia ervaring. Wij laten je graag kennis maken met Valencia zoals je het nog niet eerder hebt gezien.

Avontuurlijk, fascinerend, gezellig, relaxed, zalig

Welkom in

Valencia

Valencia, de stad van… zoveel! De stad van zon, sinaasappels en paella. Van een uitgestrekt strand en veel groen, tot een bruisend oud centrum. Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje en bij uitstek de stad met de meeste diversiteit. Niet voor niets dat deze stad het in toenemende mate wint in populariteit van andere vakantiebestemmingen.
 
In Valencia is het zeebriesje in september nog welkom en schijnt de zon 300 dagen per jaar.
Het centrum van Valencia is iets verder gelegen van het strand, waardoor je zowel ruimte en rust als drukte en gezelligheid kunt opzoeken. Deze stad biedt eindeloos veel rijke kleuren, geuren, smaken en verhalen en blijft daardoor verrassen.
 
Wist je dat Valencia in 1957 een catastrofische overstroming te verduren heeft gehad? De rivier Turia, die de oude binnenstad omgrenst, is hierna omgeleid. In het drooggelegde rivierbed is toen het kilometerslange Turia park aangelegd, waar altijd wat gebeurt en waar je heerlijk doorheen kunt fietsen of wandelen op weg naar het oude centrum.

WIE ZIJN WIJ?

Over The Orange Guide

We hebben allemaal die ene regeltante in onze kringen die het voor elkaar krijgt om voor het idee van een Sint-en-Kerstdiner goed en wel opgebracht is, al een datum heeft geprikt, iedereen lootjes heeft laten trekken en een vijf-gangenmenu mét bijpassende wijnen heeft samengesteld. 

Welnu, The Orange Guide is net zoals die regeltante: al heb jij slechts een vaag idee van wat je graag zou doen op je groepstrip naar Valencia, ik breng je op bijzondere ideeën, denk een unieke reis voor je uit en regel het vervolgens van A tot Z, zodat jij er alleen nog maar voor hoeft te zorgen dat niemand de vlucht naar Valencia mist.

The Orange Guide is dé Valencia specialist die jou geheel ontzorgt in het samenstellen van een unieke Valencia ervaring, of je nu met je vriendenclub of bedrijfsteam erop uit wilt. The Orange Guide onderscheidt zich door eindeloze kennis van de meest bijzondere plekjes, zowel in de stad als in de prachtige omgeving van Valencia. Altijd in samenwerking met partners die mijn passie voor kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid delen. 
 
Neem contact met mij op en laat je verrassen!
Guusje van Kreij The Orange Guide Valencia

Volg The Orange Guide op de voet in haar Valenciaanse ontdekkingen

Winter in Valencia: op deze terrassen zit je in de zon!

december 2, 2021

Viva el barrio: RUZAFA, de hipste wijk van Valencia

november 15, 2021

Dé tips voor een onvergetelijke vriendinnenvakantie in Valencia!

oktober 21, 2021

REVIEWS

duurzaamheid

WIJ STREVEN NAAR EEN DUURZAME RELATIE MET DE OMGEVING

The Orange Guide heeft tot doel bij te dragen aan het algemeen belang van de Valenciaanse bevolking. We tonen ons respect voor onze natuurlijke omgeving door partners te kiezen die er bewust voor kiezen om dat ook te doen. Daarnaast streven we ernaar om, middels het onthullen van het relatief onontdekte achterland van Valencia, de ondernemingsgeest van de lokale bevolking te stimuleren. Middels het aangaan van een duurzame relatie met de omgeving, bedanken wij Valencia voor alles wat het te bieden heeft.

NEEM CONTACT OP

nl_NLNL

Bedankt voor uw aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring