Casa Cabanyal

Casa Cabanyal

Hoe zit Casa Cabanyal in elkaar?
Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping en heeft 2 Franse balkons. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en je kunt zo zelfs binnen van het zonnetje genieten. Het appartement heeft een grote woonkamer en een open keuken die volledig is uitgerust met een vaatwasser, blender en keukengerei. Een groot 50-inch flatscreen en een muziekdoos met Bluetooth laten je genieten van je favoriete televisie en entertainment. Casa Cabanyal telt 4 slaapkamers, 2 elegante badkamers en een apart toilet. De slaapbank in de woonkamer biedt eventueel plaats voor twee extra personen, waardoor er in totaal dus 10 personen in het appartement kunnen verblijven. 

Het interieur is ingericht in Scandinavische stijl met accenten van hout, maagdelijk wit en heldere pastelkleuren van blauw, groen en grijs. Alles klaar voor een heerlijk verblijf in Cabanyal!

Waar ligt Casa Cabanyal?
Het appartement is gelegen in de historische en kleurrijke wijk Cabanyal, op 500 meter van het strand en de boulevard van Valencia. Je bevindt je hier dicht bij de levendige Cabanyal-markt waar veel typische spaanse bars en restaurants zijn. De Stad van Kunsten en Wetenschappen ligt op 3 km afstand, aan de andere kant op liggen El Carmen en de levendige wijk Ruzafa op 4 km afstand.

Onze favoriete hotspots in de buurt:

  1. La Peseta
  2. Casa Anyora
  3. Mercabanyal

Meer over de kleurrijke wijk Cabanyal en waarom deze misschien wel de leukste wijk van Valencia is, lees je hier.

nl_NLNL

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring