Casa Cadiz

Casa Cadiz

Hoe zit Casa Cadiz in elkaar?
Dit stijlvolle appartement is recentelijk opgeknapt, waardoor het een moderne en hippe uitstraling heeft. Met volledig uitgeruste keuken (met o.a. een Nespresso koffiezetapparaat), fijne eetbar met zitkrukken en goede WiFi, leent het appartement zich uitstekend voor remote werkers én vakantiegangers. Het appartement beschikt over twee aparte slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed, evenals een moderne badkamer met stortdouche.

Daarnaast is er verwarming voor in de winter en centrale airconditioning voor in de zomer, plus een wasmachine én droger. Het appartement is licht en oogt ruim, door de hoge karakteristieke plafonds en ruime lichtinval (openslaande balkondeuren aan alle kanten). Hoewel het appartement middenin het bruisende terrassengebied van Ruzafa ligt, is het rustig en sereen binnen wanneer de ramen gesloten zijn (en met ramen open ook nog steeds prettig, vinden wij).

Waar ligt Casa Cadiz?
Casa Cadiz ligt echt middenin de superhippe, kleurrijke en bruisende wijk Ruzafa – wauw! Het appartement ligt op slechts tien minuutjes lopen van het Turia park, met daarin onder andere de moderne Ciudad de las Artes y Ciencias. Met een flink uur wandelen bereik je het brede strand van Valencia, of je pakt de fiets en bent er al in twintig minuten! Het historische stadscentrum El Carmen bereik je al met tien minuutjes fietsen, of een prachtige wandeling van twintig minuten. Heb je geen zin om jezelf voort te bewegen? Bij dit appartement zeggen wij: dat kan, want Ruzafa heeft genoeg kleur, smaak en gezelligheid te bieden!

nl_NLNL

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring