Casa Literat

Casa Literat

Hoe zit Casa Literat in elkaar?
Dit stijlvolle appartement is recentelijk opgeknapt, waardoor het een frisse uitstraling heeft. Met moderne en goed uitgeruste keuken (met o.a. een koffiezetapparaat), fijne eettafel en goede WiFi, leent het appartement zich uitstekend voor remote werkers. Het appartement beschikt over twee aparte slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed, evenals een moderne badkamer. 

Daarnaast is er verwarming voor in de winter en centrale airconditioning voor in de zomer, evenals een wasmachine én droger.

Waar ligt Casa Literat?
Casa Literat ligt echt middenin de superhippe, kleurrijke en bruisende wijk Ruzafa – wauw! Goed om te weten: beide slaapkamers zijn aan de achterkant van het appartement gelegen, waardoor je niet gestoord zal worden door het geroezemoes van de gezellige horeca voor de deur! Het appartement ligt op slechts tien minuutjes lopen van het Turia park, met daarin onder andere de moderne Ciudad de las Artes y Ciencias. Met een flink uur wandelen bereik je het brede strand van Valencia, of je pakt de fiets en bent er al in twintig minuten! Het historische stadscentrum El Carmen bereik je al met tien minuutjes fietsen, of een prachtige wandeling van twintig minuten. Heb je geen zin om jezelf voort te bewegen? Bij dit appartement zeggen wij: dat kan, want Ruzafa heeft genoeg kleur, smaak en gezelligheid te bieden!

nl_NLNL

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring