Casa Mercat de Cabanyal

Kleur en fleur
Met haar gekleurde gevels, fruitwinkels en barretjes op de hoek van elke straat, haar vriendelijke volk en de geur van de zee die overal opduikt, is Cabanyal met name in de zomer de favoriete wijk van de Valencianen. Bij de overdekte Markt van Cabanyal voor de deur haal je elke dag verse groenten, vis en brood in huis. In slechts 15 minuten wandel je door kleurrijk Cabanyal naar het strand – wel zo prettig in de zomer.

Met zeebriesje en alles om de hoek
Een rustig en licht vakantiehuis op de vierde verdieping waardoor er altijd een lekker zeebriesje doorheen waait. Het huis beschikt over een handige, ingerichte keuken, een lichte woonkamer en twee slaapkamers. Beide slaapkamers hebben een tweepersoonsbed; de woonkamer heeft een gewone bank een een tweepersoons slaapbank. De woonkamer met balkon biedt uitzicht over de centrale markt van Cabanyal waar je al je boodschappen kunt doen. Ook zijn er vele Spaanse barretjes om de hoek, evenals een grote ‘Mercadona’ supermarkt. Door de prachtige, bruisende wijk Cabanyal is het een prettig kwartiertje lopen naar het strand.

Graag geven we je tips over waar je terecht kunt voor een (zeer betaalbaar!) hapje en drankje in de wijk. 

Gratis work-out
Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping en er is geen lift, dus het is belangrijk dat je goed trap kunt lopen.

Voor niks voor de deur parkeren
Dit is een van de weinig accommodaties in de stad waar je gratis kunt parkeren, voor de deur. 

nl_NLNL

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring