Casa Nuevo Puerto Ático

Cuba van Valencia
Middenin de hippe wijk El Cabanyal, ook wel het ‘Cuba van Valencia’ genoemd vanwege haar kleurrijke gevels en bruisende straten op loopafstand van het strand, bevindt zich dit indrukwekkende pand genaamd Nuevo Puerto: onlangs gerenoveerd tot in de puntjes, waarbij de originele Cabanyal stijl prachtig bewaard is gebleven.

Met de hele groep aan tafel
Het bovenste appartement, de zogeheten ‘ático’, is zeer geschikt voor groepen – aan de enorme tafel kan ontbijt, lunch en diner plaatsvinden evenals vergaderingen en brainstormsessies. Naast de enorme woonkamer met hoge plafonds heeft de ático een ruime keuken, twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer, een apart toilet én een ruime vide met daarin nog eens drie tweepersoons slaapbanken. In totaal is er slaapplek voor tien personen.

Luxe ten top 
Alle appartementen zijn verfrissend stijlvol en luxueus aangekleed, waardoor je je als thuis zult voelen. Bij een verblijf in Nuevo Puerto kom je niets tekort! Bovendien kan je gebruik maken van een elektrische step welke speciaal voor jullie beschikbaar is, óf van onze boodschappen- en ontbijtservice. Je kunt alles loslaten!

Gelegen in de meest coole wijk ter wereld
Dat is fijn, want de directe omgeving heeft ontzettend veel te bieden. El Cabanyal is door The Guardian in februari 2020 uitgeroepen tot één van de meest ‘coole’ wijken ter wereld – en niet voor niets. Ontdek het bruisende straatleven, de gezellige barretjes en restaurants met uitstekend aanbod aan gastronomie en wijnen. Loop in slechts vijf minuten naar het strand waar Valencia samenkomt om over de boulevard te struinen of met de hele familie op het strand te lunchen. Bezoek de overdekte markt van Cabanyal voor verse boodschappen en laat je op donderdagen verrassen door de enorme vlooienmarkt, uitgestrekt over de wijk. Leef het leven van een échte Valenciaan in El Cabanyal, waar oud en jong elkaar ontmoeten in bruisende harmonie.

nl_NLNL
en_GBEN es_ESES nl_NLNL

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring