Casa Nuevo Puerto

Cuba van Valencia
Middenin de hippe wijk El Cabanyal, ook wel het ‘Cuba van Valencia’ genoemd vanwege haar kleurrijke gevels en bruisende straten op loopafstand van het strand, bevindt zich dit indrukwekkende pand genaamd Nuevo Puerto: onlangs gerenoveerd tot in de puntjes, waarbij de originele Cabanyal stijl prachtig bewaard is gebleven.

Voor grote én kleine groepen
Het pand beschikt over vier zelfstandige appartementen met daarin een afsluitbare slaapkamer, woonkamer met luxe tweepersoons slaapbank, keuken en badkamer. Ook beschikken de twee appartementen op de begane grond over een knusse patio aan de achterkant waar ’s ochtend een kop koffie of ’s avonds een borrel gedronken kan worden.

Alle appartementen zijn verfrissend stijlvol en luxueus aangekleed, waardoor u zich als thuis zult voelen. Bij een verblijf in één van de Nuevo Puerto appartementen komt u niets tekort! Bovendien kunt u gebruik maken van een elektrische step welke speciaal voor u beschikbaar is, óf van onze boodschappen- en ontbijtservice. U kunt alles loslaten!

Dat is fijn, want de directe omgeving heeft ontzettend veel te bieden. El Cabanyal is door The Guardian in februari 2020 uitgeroepen tot één van de meest ‘coole’ wijken ter wereld – en niet voor niets. Ontdek het bruisende straatleven, de gezellige barretjes en restaurants met uitstekend aanbod aan gastronomie en wijnen. Loop in slechts vijf minuten naar het strand waar Valencia samenkomt om over de boulevard te struinen of met de hele familie op het strand te lunchen. Bezoek de overdekte markt van Cabanyal voor uw verse boodschappen en laat je op donderdagen verrassen door de enorme vlooienmarkt, uitgestrekt over de wijk. Leef het leven van een échte Valenciaan in El Cabanyal, waar oud en jong elkaar ontmoeten in bruisende harmonie.

nl_NLNL
en_GBEN es_ESES nl_NLNL

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring