Casa Ruzafa

Hartje Ruzafa
Dit ruime en lichte appartement voor 8 personen bevindt zich in het hartje van Ruzafa, de meest bruisende, hippe en kleurrijke wijk van Valencia. Het appartement bevindt zich op slechts enkele stappen verwijderd van de overdekte markt van Ruzafa evenals eindeloos veel gezellige terrasjes, caféetjes en restaurants. Met tien minuten lopen bereik je het station en de stierenvechtersring van Valencia en met twintig minuten lopen bevind je je al middenin het oude centrum van El Carmen.

Ruimte
Het recentelijk gerenoveerde appartement is ontzettend ruim, met hoge plafonds en prettig licht. Er zijn drie ruime slaapkamers met een tweepersoonsbed en één kleine slaapkamer met daarin een stapelbed. Twee slaapkamers bieden toegang tot een privé balkonnetje aan de vrij rustige straat. In de ruime, sfeervolle en stille woonkamer is het mogelijk om alle ramen open te schuiven, wat een prettig buitengevoel geeft. Het huis biedt genoeg ruimte om kleding op te bergen en op te hangen. Het appartement voelt huiselijk aan en heeft een frisse en hippe touch!
De keuken is volledig uitgerust. In de woonkamer staat een grote tafel met daaraan genoeg plek voor 8 personen, wel zo prettig! Er is een wasmachine en droogrekje voor het geval u graag zou wassen. De badkamer beschikt over een baddouche, toilet en wastafel.

nl_NLNL
en_GBEN es_ESES nl_NLNL

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring