Casa Selda

Puur Natuur
Dit comfortabele en stijlvolle huis met groot landgoed eromheen bevindt zich op tien minuten rijden van het dorpscentrum van Navarrés, een karakteristiek écht Spaans dorpje waar het toerisme nog niet is doorgedrongen. Zo ook in de bijgelegen dorpjes Bicorp, Quesa, Bolbaite, Chella en Anna – tekenend voor de omgeving heeft elk dorpje haar eigen unieke natuurverschijnsel, zoals grotten en rivieren. Deze omgeving is onontdekt maar heeft veel te bieden voor de natuurliefhebber die graag wandelt, zwemt of zonnebaadt en bovenal geniet van rust in puur natuur. De omgeving staat vol met amandel-, kaki- olijf- en sinaasappelbomen en je kunt in meerdere rivieren en meren dichtbij zwemmen. 

Oase van Rust
Dit gelijkvloerse huis is omgeven door enkel natuur; je zult je in een oase van rust begeven. Het huis beschikt over drie slaapkamers, twee slaapbanken, één badkamer, een grote keuken, woonruimte en een enorme tuin. Daar het huis in de bergen gelegen is en voorzien is van ventilators, is het prettig vertoeven in de zomer! In de winter is het huis voorzien van een openhaard en een verwarmingssysteem. Er is geen WiFi, dus je kunt je helemaal afsluiten van de wereld en écht tot rust komen.

He-le-maal Groen
Het huis is geheel zelfvoorzienend en dus helemaal groen. Het is een geschikt huis voor zowel families (ook met kinderen! Wij kunnen wiegjes plaatsen op verzoek), ouderen die nog aardig ter been zijn, nudisten, liefhebbers van wandelen en natuur, van yoga, meditatie, mindfulness etc., maar ook van de Spaanse taal, cultuur en natuur! Huisdieren zijn natuurlijk ook welkom.

Neem gerust contact met ons op voor vragen over de omgeving, het huis en haar faciliteiten!

nl_NLNL
en_GBEN es_ESES nl_NLNL

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring