Villa Sol

Relaxen en kokkerellen midden in het Spaanse landschap
Dit heerlijke sfeervolle vakantiehuis voor 6 personen ligt in het zonnige en rustige Montroy, zo’n 30 min rijden vanaf de stad Valencia. Het huis bevindt zich tussen de sinaasappel-, amandel- en olijvenboomgaarden met uitzicht op adembenemende bergen. Dit is een plek om lekker uit te rusten bij een groot privé zwembad. Ook is er een mooie, grote buiten barbecue aanwezig om samen gezellig te kokkerellen.

Het comfortabele huis is geschikt voor 6 personen. Er zijn 3 luxe slaapkamers met tweepersoonsbedden en 3 aansluitende badkamers. Leuke bijkomstigheid….Vanuit je bed kun je genieten van het mooie Spaanse landschap!

Meer dan genoeg (eigen) terrassen
Op de verschillende terrassen rondom het huis kun je genieten van de zon of gezellig samen eten. Bij het grote zwembad is een mooie veranda waar je in de schaduw kunt genieten van het uitzicht.

De omgeving
Het mooie en gezellige Valencia is slechts een half uur van Montroy en is zeer makkelijk met de auto te bereiken. Montserrat en Montroy zijn leuke plaatsen op 5 minuten rijden afstand. Deze dorpjes hebben in de zomermaanden juli en augustus vaak leuke dorpsfeesten en activiteiten. In Montserrat vindt bijvoorbeeld eind juli en begin augustus de Semana Musica plaats. Er is dan elke avond klassieke muziek op het plein rondom de kerk. Elke maandag is er de weekmarkt in Montroy en elke dinsdag in Montserrat.

Meer natuur?
Wil je echte Spaanse dorpjes bezoeken dan zijn er in de buurt: Brunol, Cullera, Xativa en Cuera. In Montanejos kun je genieten van warmwaterbronnen.

nl_NLNL

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring