Casa Venezuela

Casa Venezuela

Hoe zit Casa Venezuela in elkaar?
Dit prachtige appartement in de opkomende wijk Patraix is recentelijk opgeknapt, waardoor het frisse, hippe en Instagrammable Ibiza uitstraling heeft. Hier wil je de hele dag doorbrengen! Met moderne en goed uitgeruste keuken, fijne eettafel binnen én een grote eettafel op het terras én WiFi zowel binnen als buiten, leent het appartement zich uitstekend om thuis te werken. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waarvan één met tweepersoonsbed en de ander met een twee éénpersoonsbedden. Het fijnste aan dit appartement? Het bizar grote terras (40 m2) met twee ligbedden en grote tafel, waar je de hele dag kan vertoeven.

Daarnaast is er verwarming voor in de winter en centrale airconditioning voor in de zomer, evenals een wasmachine én droger.

Waar ligt Casa Venezuela?
Op twintig minuutjes lopen van de hippe wijk Ruzafa én van het centrum van Valencia bevindt zich de opkomende wijk Patraix. In Patraix vind je niet alleen alles wat je nodig hebt, ook heb je het metrostation van Patraix op een steenworp afstand, wat de mogelijkheid biedt om binnen tien minuten al in het centrum te zijn, midden in het prachtige Turia park met daarin onder andere de moderne Ciudad de las Artes y Ciencias. óf in twintig minuten al in Cabanyal, de wijk aan zee. Ook leuk: op vijf minuten lopen bereik je Taberna Amparín, voor echt de állerlekkerste patatas bravas van Spanje.

nl_NLNL

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring