Ga met ons op volledig verzorgde golftrip naar Valencia

¡Buenas!

Oktober en november zijn dé golfmaanden

Wanneer in Nederland de bladeren alweer van de bomen dwarrelen, is het hier in Valencia nog heerlijk aan het nazomeren. Dat houdt in: zon met aangename temperaturen van rond de 25 graden. Volgens ons de beste periode voor een golftrip dus! 

Na een ochtend of middag golfen is het tijd voor alles wat Valencia te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide paella lunch aan het Albufera meer, waar het gerecht van origine vandaan komt. Of een fietstocht door de straten en parken en langs de markten en bezienswaardigheden van Valencia stad. Of een meer dan uitgebreide wijnproeverij met idyllisch uitzicht over de wijngaarden. Of gewoon een dagje plat op het uitgestrekte strand van Valencia. Kortom, alles is mogelijk!

Accommodatie

Rol je liever vanuit je appartement of villa direct de golfbaan op? Of ga je voor een accommodatie midden in het centrum van Valencia? Die keuze is helemaal aan jullie. Beide kan geregeld worden en over het vervoer hoef je je ook niet druk te maken. Wij zorgen ervoor dat jullie van de golfbaan in het centrum komen en vice versa.

Geen zorgen in Valencia

Wij regelen alles voor jullie zodat jullie je kunnen focussen op het belangrijkste: genieten en golfen. Uiteraard houden wij rekening met alle coronamaatregelen die gelden als jullie richting Valencia komen. En zorgen wij ervoor dat de volledige trip coronaproof is. Klinkt dit als muziek in de oren en wil je meer details over alles wat mogelijk is voor de perfecte golftrip? Neem contact met ons op!

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
nl_NLNL

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring