Ga met ons op workation in Valencia

Soms is het goed om er even tussenuit te gaan met je collega’s. Weg uit de ‘sleur’ van het kantoorleven en tijd voor een andere omgeving. Dit fenomeen staat ook wel bekend als workation. Met je hele team werken in de vakantiesferen. Goed voor de focus, productiviteit en creativiteit. Klinkt niet verkeerd toch? Lees verder waarom je zo’n workation volgens ons het beste in Valencia kunt doen.

De perfecte accommodatie

Aan de rand van de hippe, kleurrijke en bruisende wijk Ruzafa, bevindt zich een appartement genaamd Coliving Palma. Het appartement is een onlangs gerenoveerd en luxe ingericht pand bestaande uit 4 losse slaapkamers mét eigen badkamer, een ruim dakterras en een aparte ruimte die van alle kantoorgemakken voorzien is en speciaal is ingericht voor succesvolle vergaderingen (aan de ruimte ligt het in ieder geval niet). En laten we de grote gemeenschappelijke woonkamer en keuken niet vergeten, waar je heerlijk met z’n allen kunt relaxen en/of koken.

Zon, zee & terras

Na een ochtend brainstormen, typen en plannen smeden is het hoog tijd voor een lunch in de zon. Doe net als de spanjaarden en ga voor een uitgebreide paella lunch. De uitgelezen kans om dit traditionele Valenciaanse (lunch)gerecht hier te eten. Schroom tijdens de lunch trouwens niet om een glas wijn, of twee, te bestellen want ook dit is typisch Spaans. Aan het einde van de werkdag is het tijd voor het terras of nog een paar uurtjes strand en een verfrissende duik in de zee. Oftewel het ‘ation’ deel van de workation. En laat Valencia met 300 dagen zon per jaar daar nou voor gemaakt zijn.

Activiteiten voor ieder wat wils

Je kan tijdens je workation natuurlijk niet non-stop productief aan het ‘werk’ zijn. Een goed idee is om hersenactiviteiten af te wisselen met sportieve activiteiten. Goed voor de concentratie en een goede vorm van teambuilding. De opties voor (teambuilding) activiteiten in Valencia zijn ruim. Ga bijvoorbeeld canyoningen, waarbij je als groep de loop van een rivier volgt vol met uitdagingen zoals abseilen en klimmen. Of vind met elkaar de rust in de downward facing dog tijdens een yogasessie op het strand. Of misschien past een wijnproeverij tussen de druivengaarden meer in jouw beeld van teambuilding. In de omgeving van Valencia kan het allemaal.

Wij regelen alles voor je

Van de aankomst tot het ontbijt, en van de activiteiten tot de post-its die jullie ongetwijfeld nodig gaan hebben: wij regelen het voor jullie. Zodat jullie je enkel hoeven te focussen op jullie doel van de workation. Contact ons en wij zorgen voor een zorgeloze en voor jullie nuttige en compleet verzorgde workation!

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
nl_NLNL

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring