OVER ONS

Dé specialist in het creëren van de ultieme Valencia ervaring. Wij laten je graag kennis maken met Valencia zoals je het nog niet eerder hebt gezien.

Over ons

Wie Guusje en Evelien zegt, zegt: hartelijk, gezellig, avontuurlijk en gastvrij. Gastvrijheid is ons op het lijf geschreven. Van jongs af aan werken we dan ook al in de horeca en de keuze voor de hogere hotelschool (Hotelschool The Hague) was daarom een vanzelfsprekende stap. Hier is dan ook waar wij elkaar ontmoetten en onszelf verder hebben ontwikkeld als professionals in de gastvrijheidsindustrie.

Drie dingen zijn van begin af aan duidelijk: Spanje geeft ons onuitputtelijke energie, wij horen thuis in de gastvrijheidsbranche en hier moeten we dus iets mee doen!

Onze gedeelde liefde voor Spanje, voor gastvrij organiseren en voor het verzorgen van een onvergetelijke ervaring, is de formule die ertoe heeft geleid om samen een reisorganisatie in Spanje te beginnen. Eigenlijk krijgen wij gewoon geen genoeg van dit land en we willen niets liever dan deze liefde delen met anderen.

Evelien over Guusje

Ik leerde Guusje kennen als een sprankelende drukke tante, vol passie en energie. Vanaf het moment dat ik haar leerde kennen op de Hotelschool zette zij zich altijd al voor de volle 100% in, een harde werker, dat was meteen duidelijk. Alles waar Guusje aan begint pakt ze met beide handen aan, en gaat 10 stappen verder dan eigenlijk zou hoeven.  

Ook heeft Guusje een unieke charme en lef. Ik vond haar vanaf het begin onwijs inspirerend in haar ‘durven en doen’. Elke ruimte welke Guusje betreedt wordt betoverd door haar energie. Ze heeft een ongekende nieuwsgierigheid en is nergens bang voor. Dus ook niet bang om die 5 extra vragen te stellen wáárom je dat vindt, of doet, of hoe dat dan wel niet helemaal precies zit .

Daarnaast heeft ze ongelooflijke sociale skills; als je met Guusje over straat loopt en je even niet oplet, heeft ze al een gesprek met de groenteboer, de eigenaar van de lokale koffiebar en de achterbuurvrouw gehad. Guusje is straightforward en goudeerlijk, (ook al zit je er niet altijd op te wachten…).
Ik heb altijd met superveel plezier met Guusje samengewerkt en kan niet wachten op de avonturen die we samen gaan beleven!

&

Guusje over Evelien

Evelien is één van de liefste personen die ik ken: geïnteresseerd, zorgzaam en gastvrij zouden haar goed omschrijven. Ze beschikt over de gave mensen bij elkaar te brengen, heeft een onweerstaanbare charme en is (bijna) altijd vrolijk gestemd. Maar dat niet alleen: Evelien is een ontzettende aanpakker en doorzetter en zal geen afspraak niet punctueel nakomen. ‘Nee’ of ‘Dat is niet mogelijk’ gaat er écht niet in en afhaken is niet haar stijl.
 

Wij vonden elkaar in onze passie voor Spanje en hadden al gelijk door dat we hier iets mee moesten doen. 

Ik zou niet kunnen navertellen hoe The Orange Guide precies geboren is; wel weet ik dat Evelien mij op een dag opbelde en zei: Guus, hou je vast, want we gaan dit doen. Evelien stimuleert creativiteit, denkt groot en is onwijs open-minded, waardoor in een samenwerking met haar álles mogelijk is. Een gouden compagnon, dus.
nl_NLNL

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring