Vier de zomer in Valencia

¡Buenas!

De Spaanse voedselbank

Het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn hier in Spanje, de gevolgen van covid zijn enorm. Wij werden vooral geraakt door de harde groei van Spanjaarden die aankloppen bij de voedselbank. De aantallen zijn namelijk in korte tijd bijna verdubbeld! Om ons steentje bij te dragen gingen we langs, hielpen een handje mee en hebben we besloten om bij elke boeking die wij ontvangen een paar euro te doneren. Help je mee? Boek dan snel een accommodatie, activiteit of een complete reis bij ons!

Route The Orange Guide

Voor als je liever niet in het vliegtuig stapt deze zomer, maar wel richting het zuiden wilt. Boek onze Route de Valencia en wij zorgen dat je reis net zo onvergetelijk en ontspannen wordt als je bestemming.

Dit kunnen wij voor je betekenen:

1. Een comfi auto huren  (mocht dit nodig zijn)
2. Een persoonlijke route uitstippelen 
3. Vastleggen van de leukste stops en accommodaties 
4. Alles erop en eraan in Valencia, precies zoals jij dat wilt 
5. Een fijne reis terug 

Meer weten of even kletsen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Wist je dat…

Normaal gesproken de stad op z’n kop staat in juli, met het grote Feria de Julio feesten, oftewel hét zomerfeest van Valencia. Door heel de stad zijn evenementen, concerten, optochten en feesten. Dit jaar is het grote feest helaas gecanceld, maar kleinere festiviteiten gaan gelukkig gewoon door. Zo is er elke donderdagavond een concert in de haven van Valencia: Los conciertos de La Pèrgola de Cervezas Alhambra.

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
nl_NLNL

Wij gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring